Υγραεριοκινηση

από την Gas Service

GAS SERVICE TΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ...ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Το Δίκτυο GAS SERVICE, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010. Υπό την καθοδήγηση και την επιμέλεια της GAS THEODOROU, το Δίκτυο GAS SERVICE έθεσε ως Βασική Αρχή της υγιή ανάπτυξη της Αεριοκίνησης στην ελληνική αγορά.

Οι παράγοντες που έθεσε ως πρωταρχικούς στην επίτευξη του αρχική της στόχου είναι οι εξής: Χρησιμοποίηση Κορυφαίων Εξαρτημάτων και Υλικών Αεριοκίνησης Συνεχόμενη εξέλιξη των Τεχνικών γνώσεων των μηχανικών Εξυπηρέτηση των Πελατών του Δικτύου.

Για να διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των παραπάνω παραγόντων, το Δίκτυο από την πρώτη στιγμή αποφάσισε και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί μόνο με Κορυφαίους Οίκους Αεριοκίνησης της Ευρώπης, διασφαλίζοντας πρωτίστως μια Υψηλού Επιπέδου Ποιότητα στα Υλικά που τοποθετεί.

Συγκεκριμένα, όσο αφορά τις Συσκευές Αεριοκίνησης (LPG – CNG), το Δίκτυο συνεργάζεται με τον Ιταλικό Κολοσσό ZAVOLI pure technology, μια εταιρία του Ομίλου M.T.M., η οποία θεωρείται αποδεδειγμένα ως ο πρωτοπόρος της Αεριοκίνησης στην Παγκόσμια Αγορά.  

 

Η εταιρία ZAVOLI διαθέτει σύγχρονες Συσκευές για κάθε τύπο Κινητήρα, δίνοντας εξ’ αρχής τη δυνατότητα στα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πελατών τους.

Παράλληλα, η GAS SERVICE διοργανώνει συχνά Τεχνικά Σεμινάρια για τους Μηχανικούς των Συνεργείων, αναβαθμίζοντας και εξελίσσοντας τις Τεχνικές γνώσεις των Μηχανικών του Δικτύου, τόσο όσο αφορά τις νέες τεχνολογίες της Αεριοκίνησης όσο και τα νέα Προγράμματα και Συστήματα της Αγοράς.

Και όσο αφορά την Εξυπηρέτηση των Πελατών του Δικτύου, η GAS SERVICE διοργανώνει και υλοποιεί συνεχόμενες εκπαιδεύσεις των Μηχανικών και Στελεχών των Συνεργείων του Δικτύου, με σεμινάρια Πώλησης, Εξυπηρέτησης και Ικανοποίησης Πελατών, αναβαθμίζοντας συνεχώς το εμπορικό profile της εταιρίας μας μέσω την αναγνώριση των Πελατών μας.

Συνεχίζομαι με τις ίδιες Αρχές και τις ίδιες Αξίες, προσδοκώντας να παραμείνουμε στη πρώτη θέση στις συνειδήσεις των Ελλήνων Καταναλωτών. 

 

  • Κοινή Τιμολογιακή Πολιτική σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου.
  • Κατά Αποκλειστικότητα Τοποθέτηση Συσκευών ZAVOLI Pure Technology.
  • Κοινή Εγγύηση Σε Όλο Το Δίκτυο. Η Εγγύηση Ισχύει Για Όλα Τα Συνεργεία Μας Και Οχι Μόνο Στο Συνεργείο Αρχικής Εγκατάστασης

 

 

  • Κοινό After Sale Service Σε Όλο Το Δίκτυο.
  • Πιστή Τήρηση των Τεχνικών & Εμπορικών Οδηγιών της GAS THEODOROU σε θέματα Εγκατάστασης & Συντήρησης Συσκευών Αεριοκίνησης.
  • Κοινό Book Service Με Μοναδικό Serial Number Για Κάθε Αυτοκίνητο Το Οποίο Μετατρέπει Τον πελάτη Κάθε Συνεργείου, Σε Πελάτη Του Δικτύου Της GAS SERVICE.

 

Το κορυφαιο δίκτυο για την υγραεριοκινηση στον Κοσμο!

Το Δίκτυο GAS SERVICE αποτελείται από εξουσιοδοτημένα από την GAS THEODOROU συνεργεία εγκατάστασης – συντήρησης συσκευών υγραεριοκινησης αεριοκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Copyright © 2022 υγραεριοκινηση - Designed by autogas