ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ Η ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

H φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης Υγραεριοκινηση Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι: Μεγάλη Οικονομία : 45%-50% φθηνότερο καύσιμο. Τα ίδια χιλιόμετρα στην μισή τιμή: Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km. Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας για την κίνηση κάθε οχήματος από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη. Επίσημα το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται από εκατομύρια αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο και ως εκ του αποτελέσματος θεωρείται, και όχι άδικα, το ασφαλέστερο καύσιμο κίνησης.Ίδιες επιδόσεις με τη Βενζίνη: Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα) Ασφάλεια: Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. 

Υγραεριοκινηση - Αεριοκινηση

LPG (Υγραέριο Κίνησης) ή CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) για το αυτοκίνητό μας; .…

 

Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:

•Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης

•Αντεπίστροφη Βαλβίδα

•Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες

•Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής

•Αεροστεγές Περικάλυμμα Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.

•Μεγαλύτερη αυτονομία: Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο και βενζίνη). Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

•Καθαρότεροπεριβάλλον: H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές. 

Υγραεριοκινηση τεχνολογικη εξελιξη

Το κορυφαίο,εξειδικευμένο δίκτυο υγραεριοκίνησης...στον Κόσμο! .

H Gas Service ειναι το μεγαλυτερο δικτυο υγραεριοκινησης...στον κοσμο
Η πρωτη και μεγαλυτερη εταιρια Αεριοκινησης στην Ελλαδα.
Υγραεριοκινηση - Ατμοσφαιρικη ρυπανση και υγεια

Αν και τα οχήματα είναι πιο καθαρά από ότι στο παρελθόν, παραμένουν όμως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα οχήματα που λειτουργούν με υγραέριο - υγραεριοκινηση παράγουν πολύ λιγότερες από τις επιβλαβείς εκπομπές που σχετίζονται με τα παραδοσιακά καύσιμα όπως το οξείδιο του αζώτου (NOx) και μικροσωματίδια που συμβάλλουν σε προβλήματα περιβάλλοντος και υγείας.

  • Γιαννιτσών 181, Τ.Κ.54628 Θεσσαλονίκη
  • 2310523131
  • info@autogas.gr
Υγραεριοκινηση - Μετακινησου Εξυπνα & Οικονομικα