ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ GAS THEODOROU

Η GAS THEODOROU είναι η πρώτη εταιρία που έφερε την Αεριοκίνηση (Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης) στην Ελλάδα, το 1974. Με κέντρο την Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 181) και 75 συνεργαζόμενα Συνεργεία σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι το μοναδικό οργανωμένο Δίκτυο Αεριοκίνησης της ελληνικής Αγοράς.

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών, που συνοψίζεται σε: -Κορυφαία Συστήματα Αεριοκίνησης νέας Γενεάς ZAVOLI pure technology -Γραπτή Εγγύηση η οποία καλύπτει και τα Εξαρτήματα και την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα -After Sale Service με ισχύ σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE Η εταιρία ZAVOLI διαθέτει συγκεκριμένο Σύστημα για κάθε Τύπο Κινητήρα, διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας των στροφών & των φορτίων του. Ίδιες Επιδόσεις-Ίδια Χιλιόμετρα, με τα μισά χρήματα!!!. 

Υγραεριοκινηση - Αεριοκινηση

LPG (Υγραέριο Κίνησης) ή CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) για το αυτοκίνητό μας; .…

 

Υγραεριοκινηση τεχνολογικη εξελιξη

Το κορυφαίο,εξειδικευμένο δίκτυο υγραεριοκίνησης...στον Κόσμο! .

H Gas Service ειναι το μεγαλυτερο δικτυο υγραεριοκινησης...στον κοσμο
Η πρωτη και μεγαλυτερη εταιρια Αεριοκινησης στην Ελλαδα.
Υγραεριοκινηση - Ατμοσφαιρικη ρυπανση και υγεια

Αν και τα οχήματα είναι πιο καθαρά από ότι στο παρελθόν, παραμένουν όμως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα οχήματα που λειτουργούν με υγραέριο - υγραεριοκινηση παράγουν πολύ λιγότερες από τις επιβλαβείς εκπομπές που σχετίζονται με τα παραδοσιακά καύσιμα όπως το οξείδιο του αζώτου (NOx) και μικροσωματίδια που συμβάλλουν σε προβλήματα περιβάλλοντος και υγείας.

  • Γιαννιτσών 181, Τ.Κ.54628 Θεσσαλονίκη
  • 2310523131
  • info@autogas.gr
Υγραεριοκινηση - Μετακινησου Εξυπνα & Οικονομικα